W skrócie o schładzarkach

Schładzarka (nie mylić z zamrażarkami) to nieskomplikowane urządzenie chłodnicze, które służy do schładzania, bądź zamrażania produktów. Procesowi mogą być poddawane nawet bardzo gorące dania tuż po ich przygotowaniu.
Możemy schładzać/zamrażać dania obiadowe, owoce, warzywa etc. Cechą charakterystyczną jest to, że cały proces jest skrócony do minimum i wynosi :
– w przypadku schładzania maksymalnie 90 minut
– w przypadku zamrażania maksymalnie 270 minut,
co w przypadku tradycyjnych urządzeń chłodzących trwa nieporównywalnie dłużej – nawet kilkanaście godzin.
Mało tego, metoda schładzania/zamrażania za pomocą schładzarki daje nam gwarancję, iż schładzany/zamrażany produkt nie straci na swojej jakości, to znaczy zachowa swój pierwotny kolor, konsystencję, a co najważniejsze smak i składniki odżywcze. Dodatkowo, co jest również ważne, pozbawiony jest bakterii, które podczas błyskawicznego przebiegu procesu są w 100% eliminowane.
Powyższe nie ma miejsca w tradycyjnych urządzeniach, co przemawia za rozważeniem zakupu schładzarki przez wszystkich, którzy cenią sobie jakość.

kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna

Author:

Related Post

top